Ο Τύπος σήμερα

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την Κυριακή

"Το ανέβασμα των στροφών" στα κομματικά επιτελεία στην τελική ευθεία, πριν τις κάλπες της 4ης Οκτωβρίου, οι εκτιμήσεις για συσπείρωση των παραδοσιακών ψηφοφόρων των δύο μονομάχων, οι συλλήψεις των τρομοκρατών, καθώς και το δημοσιονομικό έλλειμμα και οι πάγιες θέσεις που εκφράζουν τα κόμματα για την έξοδο από την κρίση, στα πρωτοσέλιδα του τύπου της Κυριακής.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Τα επτά ψέματα του Παπανδρέου! Με το "καλημέρα" θα μας βάλουν μέσα 70 δισ. ευρώ".
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της Κυριακής: "Επιστρέφουν οι δυσαρεστημένοι. Εκπρόσωποι των Νομαρχιακών Επιτροπών της ΝΔ από όλη την Ελλάδα στέλνουν μηνύματα επανασυσπείρωσης της βάσης".
Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ για τον "χειμώνα" που έρχεται".
ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής: "Πέντε καυτοί φάκελοι και τρία σενάρια ήττας. ΠαΣοΚ και ΝΔ ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα".
ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "Η συσπείρωση στο ζενίθ. Ποια μηνύματα παίρνει η Ρηγίλλης από όλη την Ελλάδα".
ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Γαλάζιες τορπίλες με στόχο την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ. Οι τελευταίες κινήσεις των δύο μονομάχων στην προεκλογική αρένα".
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "Χτίζω τον τρόπο που θα κυβερνήσω. Αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη στην "Ε.Ω.Κ.".
Η ΕΠΟΧΗ: "Η σιωπή των αμνών...και οι κραυγές των λύκων. Ψίθυροι για τον αποκλεισμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς".
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Τα διλήμματα στην κάλπη και ο εφιάλτης της επόμενης ημέρας".
Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Καταρρέει με πάταγο η πυραμίδα των ασφαλιστικών εταιριών".
Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Στα στενά των Βρυξελλών. Σχέδιο μάχης του Γ. Παπανδρέου με τρεις γραμμές άμυνας στις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ για την οικονομία".
Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ αποφασιστικά στη μάχη για κόκκινη ψήφο. Ούτε ώρα χαμένη ως την κάλπη".
Ο ΛΟΓΟΣ της Κυριακής: "Κύκλος αποκαλύψεων για τις τρομοκρατικές οργανώσεις "νέου τύπου". Την Τρίτη απολογούνται οι τέσσερις συλληφθέντες- αναζητούν τους έξι".
ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: "Οι Ταλιμπάν του Γιώργου που συγκροτούν το κλειστό κλαμπ εξουσίας. Προάγγελος η σύνθεση του Επικρατείας."
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: "Σκάνδαλο αλά Κοσκωτά ο γαλάζιος Ψωμιάδης. Με πλαστή επιταγή 550 εκατομμυρίων ευρώ στα χέρια και δεν συνελήφθη!"
Realnews: "Μήνυμα Καραμανλή. Ο πρωθυπουργός ανοίγει τα χαρτιά του για τις εκλογές και την επόμενη μέρα".
ΝΙΚΗ: "Το βαρύ πυροβολικό στην πρώτη γραμμή. Το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου, ενωμένο, πάει για αυτοδυναμία".

πηγή=www.skai.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου