HP TouchSmart IQ522 Desktop All in one

 1313282

Περιγραφή

Εύκολος συνδυασμός ψυχαγωγίας, πρόσβασης σε πληροφορίες και απόδοσης πολυμέσων!
Το HP TouchSmart IQ522gr PC είναι ένας εντυπωσιακός υπολογιστής ψυχαγωγίας με δυνατότητα αφής και οθόνη 22 ιντσών. Η κομψή και λεπτή σχεδίαση "όλα-σε-ένα" περιλαμβάνει το λογισμικό HP TouchSmart με το οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε φωτογραφίες, βίντεο και μουσική διασκεδαστικά και εύκολα.

  • Διασκέδαση με ένα άγγιγμα!
    Με ένα μόνο πάτημα μπορείτε να μετακινηθείτε στη μουσική συλλογή σας, να μεταβείτε στην αγαπημένη σας τοποθεσία κοινωνικής δικτύωσης ή να δείτε τα e-mail σας. Απολαύστε μια διασκεδαστική, οπτικά εντυπωσιακή και έξυπνη εμπειρία παιχνιδιών με χρήση της αφής.
  • Κομψός και λεπτός υπολογιστής "όλα-σε-ένα"
    Με την κομψή σχεδίαση, το μαύρο φινίρισμα τύπου piano και την οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 22 ιντσών, αυτός ο υπολογιστής τραβάει την προσοχή. Κομψός και λεπτός σε ενιαίο, ενσωματωμένο συντελεστή μορφής, χωράει σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού και με ένα μόνο καλώδιο είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.
  • Ενσωματωμένο οπτικό μέσο DVD
    Το TouchSmart PC περιλαμβάνει επιπλέον μονάδα DVD Ram Double layer με σχισμή φόρτωσης, για την εύκολη δημιουργία των προσωπικών σας δίσκων CD και DVD αλλά και την προβολή των ταινιών και των αρχείων σας.
  • Εντυπωσιακή απόδοση χωρίς συμβιβασμούς
    Το HP TouchSmart PC δεν έχει απλά καλή εμφάνιση αλλά καθώς περιλαμβάνει τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Intel και γραφικά NVIDIA παρέχει απόδοση χωρίς συμβιβασμούς. Το ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι και η ενσωματωμένη δυνατότητα σύνδεσης Gigabit LAN και Bluetooth ολοκληρώνουν το παρεχόμενο προϊόν.
  • Πολυμέσα στη διάθεσή σας
    Η πρόσβαση σε φωτογραφίες, βίντεο και μουσική δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη ή διασκεδαστική. Απολαύστε ένα μοναδικό τρόπο διαδραστικότητας και διαμοιρασμού του περιεχομένου των πολυμέσων σας. Με τη σουίτα λογισμικού "TouchSmart" της HP μπορείτε να διαχειριστείτε όλα τα ψηφιακά δεδομένα σας με ένα πάτημα.
    • Ήχος υψηλής πιστότητας 5.1 (μέσω ψηφιακής εξόδου)
    • Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία υψηλής απόδοσης
    • Ενσωματωμένη κάμερα web VGA με ενσωματωμένο μικρόφωνο

πηγή=www.plaisio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου