Περιοδείες μια εβδομάδα πριν την κάλπη

Κώστας Καραμανλής

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από τις εκλογές και οι πολιτικοί αρχηγοί συνεχίζουν τις περιοδείες τους ανά την Ελλάδα.
Ο πρωθυπουργός μιλώντας σε εκδήλωση με αφορμή τα 20 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, είπε ότι «η θυσία του δυναμώνει τον αγώνα μας απέναντι σε κάθε φαινόμενο άσκησης βίας και τρομοκρατίας. Καμιά ανοχή στο έγκλημα, στους εχθρούς της δημοκρατίας και της ομαλότητας». Στις 19.30 θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα.
Στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στη Δυτική Αττική, αναφέρθηκε το Σάββατο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έξι χρόνια αρκέστηκε σε υποσχέσεις.
Αιχμές κατά των κομμάτων άφησε σε ομιλία της στην Καλλιθέα, η Αλέκα Παπαρήγα. Έκανε λόγο για «λαϊκή αγανάκτηση, που μεγαλώνει καθημερινά με την κυριαρχία της φοβερής υποκρισίας γύρω από τα προγράμματα Stage». Στις 20.00 η κ. Παπαρήγα θα μιλήσει στο Ηράκλειο Κρήτης.
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας περιόδευσε στη λαϊκή αγορά και σε εμπορικά καταστήματα της περιοχής Αμπελοκήπων.
Ιδιαίτερα επικριτικός για κυβέρνηση και αντιπολίτευση, εμφανίσθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που έδωσε το Σάββατο στη Σπάρτη, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου