Το μεγαλύτερο κτίσμα που έχει χτιστεί ποτέ από πλαστικούς κύβους


Μετά από τέσσερις ημέρες ατελείωτης προσπάθειας, επιτέλους κατάφεραν να βάλουν το τελευταίο πλαστικό κύβο στο τεράστιο κτίσμα LEGO® την Κυριακή, 5 Οκτωβρίου στις 12. 10 πμ. Οι ακριβής μέτρηση έγινε εκείνη τη στιγμή με τη παρουσία του κριτή Κάρλος Μαρτίνεζ από την Guinness World Records, ο οποίος ανακοίνωσε το ακριβώς ύψος των 29.48 μέτρων (96 ft 8 in), ο συγκεκριμένος πύργος που βρήσκετε στο κέντρο της Βιέννης καταγράφτηκε ως καινούριο ρεκόρ της Guinness World Records.

Με τη βοήθεια παραπάνω από 1,500 παιδιά και εκατοντάδες οικογένειές με παιδιά από όλες τις ηλικίες, πέτυχαν το φιλόδοξο στόχο στη κατάρριψη του παρόντος ρεκόρ. Υπό πολλές σκηνές, οι οπαδοί των LEGO® άντεξαν τη βροχή και τον δυνατό άνεμο βάζοντας τους κύβους πάνω στους κύβους από της 2 έως 5 Οκτωβρίου.

Περίπου από 500.000 8-σταντ LEGO® κύβοι ήταν απαραίτητοι για να φτάσουν στην κορυφή της ιστορία για το κτίσιμο της πλαστικής δόμησης.

Ο Κρίστιαν Κόρμπες, αντί πρόεδρος του Μάρκετινγκ της LEGO® της κεντρικής Ευρώπης, είπε ‘ Έχω ήδη πάει στον πύργο των LEGO® της Βιέννης το 1990 και είμαστε απίστευτα περήφανοι που πλησίασε το ύψος των 18.70 μέτρων. Κανείς δεν τολμούσε να φανταστεί ότι θα φτάναμε κοντά στα 30 μέτρα το 2008. Αλλά η ευχαρίστηση στο χτίσιμο με τους κύβους LEGO® όπως και η ελπίδα για την κατάρριψη του παρόντος ρεκόρ φαίνεται να είναι ένα δυναμικό κίνημά ενέργειας για τους μικρούς και μεγάλους. Ειλικρινά συγχαίρω τους χτίστες που συμμετείχαν στη Βιέννη για την φανταστική τους επιτυχία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου